Enkele instellingen die gebruik maken van Educational Media

                 

Een enorme boost

Afgelopen jaar zijn wij begonnen met het selecteren van een aantal online opleidingensites waarop wij adverteren en de sites van Educational Media hebben een enorme boost gegeven aan het aantal bezoekers op onze site.

K. Achterberg
Afdelingscoördinator Sector Economie

Erg goed

Na het adverteren op de verschillende opleidingssites is de traffic naar onze opleidingssite significant toegenomen.

G. J. Schop

Manager post-bachelor-opleidingen

Positief verrast

Wij waren op zoek naar een partij die ons zou kunnen ondersteunen bij het vergroten van onze vindbaarheid en de conversies, Masteropleidingen.nl heeft hierbij op een positieve manier verrast, door de niche waarin zij opereren hebben wij diverse kwalitatieve leads ontvangen!

W. Schoonhoven

Online marketeer masteropleidingen

Zeer effectief platform

Educational Media biedt voor onze relaties een zeer gericht en effectief platform aan . De complete en actuele informatie  en de overzichtelijkheid van de sites is zeer goed en via een heldere menu structuur  snel te bekijken.

Dick Keeven

Directeur Media

Goede bezoekers

Met Hogeschool Rotterdam Transfergroep gebruiken we al een paar jaar masteropleidingen.nl om informatiebijeenkomsten van onze post-hbo-opleidingen aan te kondigen. Dat levert telkens weer goede bezoekers op. Prettig is ook dat je altijd bericht van Medialijn krijgt als er een datum dreigt te verstrijken. 

Ruud Vermaase 
Senior M&C adviseur, Hogeschool Rotterdam Transfergroep

 

  • Copyright © 2018 Educational Media | website powered by Taal&Digitaal