Portals

Opleidingen.nl

Opleidingen.nl is het meest complete overzicht van opleidingen, thuisopleidingen en bedrijfsopleidingen en reguliere opleidingen op Mbo, Hbo en Wo niveau.

Lees meer

Trainingen.nl

Trainingen.nl is het meest complete overzicht van trainingen voor de zakelijke markt in Nederland. Deze site is voor veel mensen het startpunt voor de orientatie op een training. 

Lees meer

Cursussen.nl

Cursussen.nl is het meest complete overzicht van alle cursussen voor de zakelijke markt in Nederland. Deze site is voor veel mensen het startpunt voor de orientatie op een cursus. 

Lees meer

MBO-opleidingen.nl

De meeste mbo-opleidingen zoals bouw, techniek, zorg, sociale beroepen, economische beroepen worden gegeven op Regionale Opleidingencentra (roc). MBO opleidingen zijn er op 4 niveaus.

Lees meer

HBO-opleidingen.nl

Alle HBO opleidingen eenvoudig gerangschikt en makkelijk vindbaar. Via HBO-opleidingen.nl vind je makkelijk de juiste opleiding die bij je past en kun je brochures aanvragen.

Lees meer

Bacheloropleidingen.nl

Bacheloropleidingen.nl is een initiatief dat zich specifiek richt op de toekomstige HBO en WO studenten in Nederland, met als doel hen te ondersteunen bij het maken van hun studiekeuze. 

Lees meer

Masteropleidingen.nl

Van Bachelor naar Master, Masteropleidingen.nl bied je een overzicht van alle opleidingen die aansluiten op je Bacheloropleiding. Via deze opleidingen kun je zonder schakelprogramma instromen.

Lees meer

Deeltijdopleidingen.nl

Deeltijdstudenten kom je in alle leeftijden tegen. Wie in deeltijd studeert, heeft in elk geval al een baan en soms ook een aantal jaar ervaring in de werksoort waar de studie toe opleidt.

Lees meer

Associatedegrees.nl

De Associate degree is een nieuwe landelijke erkende tweejarige hbo-opleiding, een deelprogramma van de hbo-bacheloropleiding. Als je de opleiding hebt afgerond ontvang je het diploma Associate degree (Ad).

Lees meer

Duaalopleidingen.nl

Duaalopleidingen.nl is een initiatief dat zich specifiek richt op de (toekomstige) MBO/HBO studenten in Nederland, met als doel hen te ondersteunen bij het maken van hun studiekeuze. 

Lees meer

MBAopleidingen.nl

De Master in science of Business Administration is een opleiding die in Nederland niet rechtstreeks wordt bekostigd door de overheid. Het is een particuliere opleidingen voor mensen met werkervaring. 

Lees meer

PostHBO.nl

Deze site helpt jonge professionals hun weg te vinden in het gevarieerde aanbod van Post HBO opleidingen. Permanente educatie is de basis voor continue opbouwen van kennis en vaardigheden.

Lees meer

Bedrijfsopleidingen.nl

Bedrijfsopleidingen zijn in verschillende vormen beschikbaar. Het kunnen zowel opleidingen, cursussen of trainingen zijn. Veel bedrijven hebben opleidingen op maat laten maken.

Lees meer

MHBO-opleidingen.nl

Met een MHBO-opleiding ga je voorbereid naar het hbo. Door een uitgekiend programma haal je niet alleen je mbo-diploma, maar word je goed voorbereid op doorstroming naar het hbo.

Lees meer

Studiebrochures.nl

Studiebrochures.nl is hét ideale online platform voor toekomstige studenten en cursisten om in enkele eenvoudige stappen een brochure over hun interesses aan te vragen. Een gebruiksvriendelijke website.

Lees meer
  • Copyright © 2018 Educational Media | website powered by Taal&Digitaal