Educational Media

Educational Media heeft diverse onafhankelijke vergelijkingssites voor MBO, HBO en WO opleidingen. Deze sites bieden een totaal overzicht van alle MBO, HBO en WO opleidingen in Nederland.

Middels diverse zoekcriteria en categorieën zijn de opleidingen eenvoudig te vinden. Tevens zijn voor diverse opleidingen, brochures en/of studiegidsen aan te vragen. Ook zal er binnenkort de mogelijkheid worden toegevoegd om ervaringen en beoordelingen achter te laten over de verschillende opleidingen. 

Educational Media is gestart in 2011 en inmiddels qua bezoek één van de grootste websites op het gebied van studieoriëntatie in Nederland. Doordat wij zoveel mogelijk samen werken met verschillende gerenommeerde onderwijsorganisaties kan de bezoeker veel informatie vinden over diverse opleidingen.

Via de websites van Educational Media kan een instelling/organisatie haar merk, of opleiding zeer gericht communiceren naar een brede doelgroep van geïnteresseerden in de leeftijd van 16 tot 26 jaar en van 26 tot 45. Dit door middel van unieke online informatiemedia die nauw aansluiten bij de belevingswereld van de doelgroep.

Doelstelling
De doelstelling van Educational Media voor het jaar 2016 is om de beste Nederlandse opleidingsportals te ontwikkelen met informatie omtrent generieke opleidingen en specifieke opleidingen zoals: bachelor-, master-, deeltijd- en duaalopleidingen. Deze vergelijkingssites zijn uitermate geschikt voor oriëntatie. 

Educational Media heeft zich daarnaast tot doel gesteld om de aankomende student te voorzien van studieinformatie (via de websites) bij het vinden van een geschikte opleiding aan de juiste onderwijsorganisatie.

Dankzij de opgebouwde expertise op het gebied van het bundelen van onderwijsinformatie op Internet zijn wij in staat een uitgebreid overzicht van het Nederlandse onderwijs aan te bieden. Belangrijk hierbij is dat de onafhankelijkheid zoveel mogelijk gewaarborgd blijft zodat de aankomende student op de informatie kan blijven vertrouwen. Educational Media is niet verbonden aan een hogeschool / universiteit of opleidingsinstelling, waardoor wij onze bezoekers onafhankelijke informatie kunnen aanbieden. 

Educational Media biedt al haar informatie gratis aan de bezoeker aan. Doordat onze sites voornamelijk mensen aantrekken die zich oriënteren op de onderwijsmarkt en op het punt staan een ‘andere’ of nieuwe opleiding, training en/of cursus te gaan volgen, zijn de sites de uitgelezen plek om als onderwijsorganisatie aanwezig te zijn. 

  • Copyright © 2018 Educational Media | website powered by Taal&Digitaal